Technisch talent gezocht

Plaats

Zwolle

Bij

Vertrouwelijk

Functie omschrijving Technisch talent gezocht

Je kan ontwikkelen in functies die aansluiten bij je interesse en talenten, zoals calculeren, tekenen, assemblage, of montage.

Wij vragen van de Technisch talent gezocht

VMBO MBO Techniek/Bouw

- Goede beheersing van de Nederlandse taal
- Een prettige werksfeer in een jong team, een passend salaris volgens CAO Metaal (met eventueel reiskostenvergoeding) en doorgroeimogelijkheden d.m.v. cursussen.

Bedrijfsprofiel

Wij bieden bij een klant van ons een uitstekende mogelijkheid voor technisch georiënteerde VMBO- en MBO-studenten die geïnteresseerd zijn in de toeleverende industrie voor de bouw. Bij dit bedrijf kun je je ontwikkelen in functies die aansluiten bij je interesse en talenten, zoals calculeren, tekenen, assemblage, of montage. Via een goed scholingsprogramma biedt Techniflex de kans om door te groeien binnen het bedrijf, zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen in een uitdagende en passende functie.

Wij bieden de Technisch talent gezocht

Salaris conform cao Werkkleding en werkschoenen /gereedschap die nodig zijn voor het uitvoeren van de functie 8,33% vakantietoeslag Kans op een vast dienstverband Ontwikkelingsmogelijkheden voor opleidingen/cursussen

Sollicitatieprocedure

Direct solliciteren bij techniflex
Solliciteren

Snel solliciteren

Interessante vacature? Vul uw e-mail adres in en upload een CV om direct te solliciteren!

CAPTCHA Image Veiligheidscode vernieuwen Veiligheidscode uitspreken
Zwolle.heeftwerk.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.